mielitietty-1

Mielitietty

Bitmap (18)

Ensimmäinen jaettu katse, hymy ja sormien hipaisu. Kesäpäivän lämmin tuuli ja vanhan venevajan natina. Muisto kesän juhlista tuoksuu kedon kukilta, koivulta ja kesäsateelta. Silloin pellava rahisi lasien alla ja nauru kupli ilmassa pitkälle yöhön. Silloin me tapasimme, ihan sattumalta. Ja kuin varkain alkoi tarinamme.

Muisto ensikohtaamisesta, rakkauden ensi metreistä, nostaa hymyn huulille vielä vuosienkin jälkeen. Venevajan värin kohtaaminen arjessa nostaa mieleen haperoivat tanssiaskeleet, pamppailevan sydämen ja perhoset vatsassa. Lämmin vaaleanbeige sävy on osa meidän tarinaamme. Ensimmäisen yhteisen kodin värimaailmaa pohtiessa oli itsestäänselvää, että kodista löytyisi tuo meidän tarinamme sävy.

Tikkurila_Venevaja_15s

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.

products-img

Toteuta näillä tuotteilla

Maalaa kotisi seinä sävyllä, joka nostaa mieleen hyviä muistoja. Valitse kolmesta Tikkurilan sisäseinämaalista tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Toteuta maalausprojekti Tikkurilan täyshimmeällä sisustusmaali Harmonyllä, pesua ja elämää kestävällä Remontti-Ässällä tai ympäristötietoisella sisämaalien klassikolla, Joker-maalilla