Bitmap (4)

Nuoruuden
haave

Bitmap (20)

Matka tutun pihatien läpi tuntuu silmät kiinni kulkiessa pitkältä. Jännitys kihelmöi vatsassa ja kädet hikoavat. Tuntuu kuin olisin jälleen pieni poika. Kun avaan silmät, en voi uskoa näkemääni. Nuoruuden unelmani on vihdoin toteutunut.

Kotini keittiön seinällä on vuosikaudet roikkunut taulu nuoruusvuosieni unelmien autosta, 1972 Mercury Cougarista. Seinän syvän keltainen sävy on lämmittänyt mieltä ja pitänyt yllä muistoa päivästä, jolloin testiajoin autoa auringon loistaessa kirkkaalla taivaalla. Tien päällä ollessani olen aina tuntenut olevani todella elossa, sitä tunnetta olen jäänyt kaipaamaan. En koskaan saanut autoa omaksi, en ennen tätä syntymäpäivääni. Nyt nuoruusvuosieni unelmasta on tullut totta.

Tikkurila_Isä_ja_poika_15s

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.

products-img

Toteuta näillä tuotteilla

Maalaa kotisi seinä sävyllä, joka nostaa mieleen hyviä muistoja. Valitse kolmesta Tikkurilan sisäseinämaalista tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Toteuta maalausprojekti Tikkurilan täyshimmeällä sisustusmaali Harmonyllä, pesua ja elämää kestävällä Remontti-Ässällä tai ympäristötietoisella sisämaalien klassikolla, Joker-maalilla