Bitmap

Tyyneys

tyyneys_2

Kajakin keula halkoo jääkylmän meriveden pintaa. Mieli rauhoittuu aaltojen tuudituksessa ja arkimurheet vaipuvat meren pohjaan. En voi kuin ihailla tätä hetkeä ja luonnon kauneutta. Edessä avautuu maisema, jonka haluan taltioida niin, että voin palata siihen yhä uudestaan.

Muistan sen hetken kuin eilisen. Raikas ilma keuhkoissa ja kirpeä tuuli kasvoilla tunsin rauhoittuvani täysin. Halusin tallettaa sen rauhan, seesteisyyden ja luonnon kauneuden ja tuoda sen kotiini. Pelkkä valokuva ei riittänyt tuomaan tunnelmaa kotiini, joten maalasin makuuhuoneen, oman arkeni rauhan poukaman sävyllä, joka vie minut takaisin kajakkiin ihailemaan vuorimaisemaa ilman kiirettä mihinkään.

Tikkurila_Kanootti_15s

 

Mikä väri kertoo sinun tarinasi?

Löydä elämäsi sävy Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman 216 väristä.

products-img

Toteuta näillä tuotteilla

Maalaa kotisi seinä sävyllä, joka nostaa mieleen hyviä muistoja. Valitse kolmesta Tikkurilan sisäseinämaalista tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Toteuta maalausprojekti Tikkurilan täyshimmeällä sisustusmaali Harmonyllä, pesua ja elämää kestävällä Remontti-Ässällä tai ympäristötietoisella sisämaalien klassikolla, Joker-maalilla.